Voor 16:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

IN DECEMBER ELKE ZONDAG OPEN VAN 12.00 TOT 17.00.

Vind je trouwpak bij Schutz in Hoorn.

Op zoek naar het perfecte trouwpak in Hoorn? Dan ben je bij Schutz aan het juiste adres! Met de grootste collectie trouwpakken van Noord-Holland zijn wij ‘the place to be’ voor elke bruidegom die binnenkort in het huwelijksbootje stapt. En natuurlijk ook voor de ceremoniemeester of getuige. We hebben twee opties: Ready made pakken of maatpakken.

Ready made pakken.

We hebben een uitgebreide collectie Ready made pakken van toonaangevende merken. Wat denk je van een pak van Ted Baker, Cavallaro Napoli, Hugo Boss of Wilvorst? De keuze is echt enorm! In ons eigen atelier zorgen we ervoor dat het pak helemaal aan jouw eisen voldoet qua pasvorm.

Maatpakken

Naast de confectie trouwpakken hebben we ook maatpakken. Bij een maatpak gaan we het pak écht zelf samenstellen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Maak je look compleet.

Met alleen een pak ben je er natuurlijk niet! Maak je look compleet met een gilet, trouwschoenen en accessoires.

Trouwpak in Hoorn kopen?
Maak een afspraak bij Schutz.

Ben jij op zoek naar trouwpak om het ja-woord in stijl te zeggen? Wij helpen je hier graag bij! Het uitzoeken van een trouwpak is een bijzonder moment is, we nemen hier graag alle tijd voor. Onder het genot van een goede koffie nemen we jouw wensen door. Maak een afspraak via de website of bel naar 0229 215426.