Winkelwagen

Voor 16:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

HOORN MODE STAD ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 MAART. KICK OFF THE SEASON.

Ready made pakken.

Pakken zit in ons DNA. Als het uitzoeken bij ons niet lukt, dan gaat het waarschijnlijk nergens lukken. We hebben een zeer uitgebreide collectie aan Ready made pakken in het vak hangen. Uit ervaring weten we dat mannen het fijn vinden als ze kunnen passen. Je weet dan wat goed staat en wat niet. Welke kleur ook, je kunt het ene in gedachte hebben en toch met heel iets anders weggaan.

Maak je look compleet.

Onze specialisten nemen je mee door onze collecties. We stemmen altijd de wensen van de klant af op het pak. Maar we maken ook de gehele look af met een gilet, schoenen, shirt en accessoires. Ook een das of strik en/of bretels behoren tot de mogelijkheden. Het is belangrijk dat het pak goed en comfortabel zit zodat jij je tijdens je trouwdag op je gemak voelt.

Schutz atelier.

We hebben een eigen atelier en zorgen ervoor dat het pak helemaal aan jouw eisen voldoet qua pasvorm. Misschien moet de broek iets slanker worden gemaakt of de mouw van het jasje iets korter. Dat is geen enkel probleem!

Uitgebreide collectie van toonaangevende merken.

We hebben een speciale trouwcollectie samengesteld van de meest toonaangevende merken, waaronder CC Corneliani, Hugo Boss, HUGO, Cavallaro Napoli, Benvenuto, Wilvorst, Roy Robson en Zuitable. Daarnaast hebben we een waanzinnige, zelfgemaakte collectie van ons huismerk: Le Canard. De prijzen voor een confectie pak variëren vanaf €298 tot ongeveer €898.

Trouwpak kopen? Maak een afspraak bij Schutz in Hoorn.

Ben jij op zoek naar trouwpak om het ja-woord in stijl te zeggen? Wij helpen je hier graag bij! Het uitzoeken van een trouwpak is een bijzonder moment is, we nemen hier graag alle tijd voor. Onder het genot van een goede koffie nemen we jouw wensen door. Maak een afspraak via de website of bel naar 0229 215426.