Winkelwagen

Voor 16:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

HOORN MODE STAD ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 MAART. KICK OFF THE SEASON.

Maatwerk.

Van stof tot afwerking

Al sinds 1853 maakt Schutz kostuums met oog voor detail en gevoel voor stijl. Een perfect gesneden kostuum geeft een zelfverzekerd gevoel. Daar is kennis en vakmanschap voor nodig. Schutz is er dan ook erg trots op om deze expertise te kunnen delen middels ‘Made to Measure’. Deze Made to Measure lijn geeft u de mogelijkheid om een kostuum, colbert of shirt aan te laten meten en van stof tot aan de afwerking samen te stellen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om er een gilet en/of extra pantalon bij te bestellen.

Unieke detaillering

U kunt kiezen uit verschillende types revers, zakken, contrast gekleurde knoopsgaten en de afwerking die bij u past. Na de stofselectie, kleur van de garens en het bepalen van de voeringstof, is het tijd om uw handtekening te zetten door middel van unieke detaillering. Zoals bijvoorbeeld een label waar de initialen of (trouw) datum in geborduurd kunnen worden.

Style advies op maat

Het is raadzaam om een afspraak in te plannen met één van onze Made to Measure specialisten. Deze expert geeft u persoonlijk en op maat gesneden advies.
Tel. 0229-215426 en vraag naar Rosalie of Olaf.

Levertijd

Binnen 4 à 6 weken kunt u uw kostuum, colbert en/of shirt ophalen.

Prijzen

Een Made to Measure kostuum is verkrijgbaar vanaf € 598,-, een colbert vanaf € 379,- en een shirt vanaf € 159,-

Een Traveling Tailor bij u langs!

Onze Traveling Tailor komt op het door u gewenste tijdstip bij u thuis of op kantoor. Ook in de avonduren. Ook bij evenementen kan de Traveling Tailor worden ingeschakeld om de genodigden de kans te geven om zich aldaar een pak te laten aanmeten. Bedrijven kunnen de diensten van de Traveling Tailor aanwenden om hun medewerkers bijvoorbeeld te belonen met een mooi maatpak. Het nauwkeurig aanmeten van een maatpak heeft tijd nodig. Een eerste afspraak zal ongeveer een uur in beslag gaan nemen. Al uw gegevens worden opgeslagen zodat we bij het maken van een volgende afspraak deze gegevens weer kunnen gebruiken en het proces omtrent het meten niet altijd meer noodzakelijk is. We kunnen u dan nog sneller van dienst zijn.