Categorieën

Wellington

Wellington Wax jas
Groene wax-jas van Wellington of Bilmore. Is dus water en winddicht. Super jas voor hond uit laten en voor te wandelen. Valt naar de maat. Is dus niet super dik, maar wel warm.
€ 249,00 voor € 149,00
Wellington Paula
Blauwe wollen jas van WELLINGTON. Mooie wol cashmere kwaliteit. Voorzien van rits en knoopsluiting. Mooi gevoerd.
€ 299,00 voor € 149,00
Wellington 502276 west
Lederen jack van WELLINGTON. 3 kwart model.
€ 398,00 voor € 199,00
Wellington Piloten jack
Bruin lederen jack van WELLINGTON. Piloten jack model. De winter jas van Wellington valt naar de maat. De jas heeft een ritssluiting en twee steekzakken. En ook twee klepzakken. De nep bontkraag is afknoopbaar.
€ 498,00
Wellington 502272 ben
Bruin lederen jas van WELLINGTON. Jas is geheel gestept.
€ 498,00 voor € 199,00
Wellington Wales
€ 149,95
Wellington London
HARRIS TWEED colbert! We hebben een speciale collectie Harris Tweed jasjes. Super kwaliteit. Het colbert heeft een originele ruit. Rood met groen. cognac en donker blauw. In het jasje zit een mooie slanke pasvorm. We hebben er tevens een bijpassend gilet bij. En ook nog een originele flat cap!!!
€ 349,00
Wellington London
HARRIS TWEED colbert! We hebben een speciale collectie Harris Tweed jasjes. Super kwaliteit. Het colbert heeft een originele ruit. Groen visgraat colbert met een mooie ruit. Op de eleboog zitten elbow patches. In het jasje zit een mooie slanke pasvorm. We hebben er tevens een bijpassend gilet bij. En ook nog een originele flat cap!!!
€ 349,00
Wellington London
HARRIS TWEED colbert! We hebben een speciale collectie Harris Tweed jasjes. Super kwaliteit. Het colbert heeft een originele ruit. Een beige stof met een donker bruine en rode ruit. Op de eleboog zitten elbow patches. In het jasje zit een mooie slanke pasvorm. We hebben er tevens een bijpassend gilet bij. En ook nog een originele flat cap!!!
€ 349,00
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide