Categorieën

TROUWEN

VAN GILS Bruin grijs Van Gils pak, slim fit model.
Bruin grijs Van Gils pak, 100% zuiver scheerwol. Het pak heeft een slim fit pasvorm. Het jasje heeft 2 klepzakken en 1 ticket-pocket. Het rever heeft een Italiaanse look, dus weer iets breder. Mooi zomer pak.
€ 399,95 voor € 299,00
VAN GILS Midden blauw pak van Van Gils, tailored fit
Midden blauw pak van Van Gils, tailored fit pak. Pak is gemaakt van 100% zuiver scheerwol. Op de mouw zitten leuke knopen in verschillende bruin tinten. Mooi om met cognac schoenen te dragen. Het gehele jasje en de broek zijn mooi slank gesneden. Rever is iets breder, Italiaanse invloed. Pak is zeer geschikt als business pak, maar ook voor een feestje of als trouwpak.
€ 399,95 voor € 299,00
VAN GILS 1311
Prachtig mooi helder blauw pak van Van Gils, slim fit model. Het pak is gemaakt van 100% zuiver scheerwol. Het pak heeft een slim fit pasvorm. Het jasje heeft een iets brede Italiaans gesneden rever, 2 klepzakken en 1 ticket-pocket. Het jasje is gevoerd. De broek heeft ook een slim fit pasvorm. Mooi als business suit, maar ook voor een feestje of als trouwpak zeer geschikt.
€ 399,95 voor € 299,00
VAN GILS Tailored fit pak van Van Gils, grijs.
Grijs gemêleerd pak van Van Gils, Tailored fit pasvorm. Het pak is gemaakt van 100% zuiver scheerwol. Pak heeft een slanke pasvorm, 2 knoops gesloten. De broek heeft ook een slim fit pasvorm. Model Ellis van Van Gils. Jasje is geheel gevoerd. Heeft 2 klepzakken en een mooie moderne iets bredere Italiaanse rever.
€ 399,95 voor € 299,00
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide