Categorieën

ROY ROBSON

ROY ROBSON Mix-and-match blauw jasje van Roy Robson. Ook als pak compleet te maken.
Blauw jasje van ROY ROBSON, regular fit. 100% zuiver scheerwol. REDA kwaliteit. Bij het colbert hebben we een bijpassend broek verkrijgbaar. Het jasje heeft een cognac stitching langs de knoopgaten.
€ 349,00
ROY ROBSON Peaky Blinder ruit pak, techno suit van Roy Robson. Mix-and-match.
Grijs colbert met bruine ruit van ROY ROBSON. PEAKY BLINDER STYLE. Het jasje heeft een techno stretch. super comfortabel te dragen en waterafstotend. Bij het gilet is een bijpassend gilet en broek verkrijgbaar. Het jasje heeft een slim fit pasvorm. Het jasje is waterafstotend en met stretch, super comfortabel draagbaar. 96% wol en 4% elastan. Prijs is van het colbert.
€ 339,00
ROY ROBSON Zwart colbertje van Roy Robson, ook compleet te maken als pak.
Zwart colbert van ROY ROBSON. Regular fit. We hebben er een bijpassende pantalon bij. Zuiver scheerwol. Mooi mix-and-match pak. Gemaakt in EUROPA. Reda is de stofwever. Prijs is van het colbert.
€ 269,00
ROY ROBSON Blauw colbert van Roy Robson, slim fit model. Mix-and-match.
Helder blauw colbert van Roy Robson. Is van een mix-and-match kwaliteit. We hebben een bijpassende pantalon en ook een bijpassend gilet in dezelfde stof. Verkrijgbaar in de winkel. Het colbert heeft opgestikte zakken en is half gevoerd. Echt zomer pak/jasje. Slim fit model. De wever is REDA, gemaakt van 98% wol en 2% elastan. Flex-pak. Prijs is de prijs voor het colbert alleen.
€ 359,00
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide