Categorieën
Terug naar overzicht

Black Friday 10-daagse

Tien dagen topaanbiedingen! Black Friday 10-daagse bij Schutz Fashion

Tien dagen topaanbiedingen!
Black Friday 10-daagse bij Schutz Fashion

Black Friday is de perfecte periode om alvast cadeaus en een nieuwe outfit in te slaan voor de decembermaand. Bij de Schutz Fashion Group verlengen we Black Friday tot een 10-daagse. Zo geniet u tien dagen lang van onze topaanbiedingen en kunnen wij het klantbezoek het beste spreiden, zodat u veilig en relaxed kunt winkelen.

Black Friday 10-daagse
Van zaterdag 20 t/m zondag 30 november is het Black Friday 10-daagse bij Schutz Mannenmode en scoort u fantastische fashion tegen de scherpste prijzen. Geniet nu van kortingen tot wel 50% uit de nieuwste collecties van onder andere Gant, Cavallaro Napoli en Van Gils. Met deze mega aanbiedingen vult u uw kledingkast voordelig aan met de mooiste basics. Van truien tot colberts. Van broeken tot pakken.

Feestelijke fashioncadeaus
Schutz Fashion is ‘the place to be’ voor de mooiste cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. En in deze tijd van het jaar pakken we alles uiteraard extra feestelijk voor u in. Zo is het geven net zo leuk als het krijgen. Denk eens aan een mooie riem, een warme das, schitterende sokken of een cadeaubox met een trendy trui (vanaf € 59). En natuurlijk scoort u altijd punten met een cadeaubon van Schutz die prachtig voor u verpakt wordt. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar van € 10 tot € 500 en ook aan te schaffen via de webshop.

Veilig winkelen
Omdat het soms moeilijk is een mooi cadeau voor een man te kiezen, adviseren wij u graag. Wanneer u op de doordeweekse dagen of op de rustige tijdstippen komt shoppen, hebben wij daar alle tijd voor. Bijvoorbeeld ’s morgens tussen 09.00 en 11.30 uur of ’s middags tussen 16.00 en 18.00 uur. Om klanten extra te spreiden zijn wij elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op donderdag tot 20.00 uur. Op de donderdag werken wij ook op afspraak. Koop uw kerstaankopen op tijd, zodat wij de drukte in de winkels en in de stad het beste kunnen spreiden.

Tip: de opzicht-tas!
Ziet u iets leuks in onze webshop schutzfashion.nl of op onze socials? Of wilt u dat wij een keuze maken? Mail naar winkel@schutzfashion.nl of bel naar 0229-215426 en vraag naar de mogelijkheden. Wij maken dan in overleg een selectie uit onze collectie topmerken en brengen de opzicht-tas bij u aan de deur. De volgende dag halen wij de tas weer op en ontvangt u een factuur voor de items die u wilt houden. Ook dat is de service van Schutz. Laat u inspireren op schutzfashion.nl!

Support your locals, ook online. We love you. We need you!
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide