Categorieën
Terug naar overzicht

corona

Schutz alleen op afspraak open en online

Lieve klanten,

Het coronavirus is vreselijk en treft ons allemaal. Onze eerste gedachten en zorg gaan uit naar iedereen die hierdoor getroffen is. Verder willen wij iedereen bedanken voor de steun en lieve berichtjes van de afgelopen dagen. Het is een gekke tijd voor ons allemaal. We liggen er zelfs van wakker.

Uiteraard hebben ook wij alle maatregelen genomen in onze winkels om onze klanten en ons team zo goed mogelijk te beschermen. We werken daarom graag op afspraak. Bel ons even op 0229-215426 of mail maar winkel@schutzfashion.nl

Afgelopen tijd hebben we met veel plezier en passie gewerkt aan ons voorjaars/zomer magazine. Onze winkels hangen vol met een collectie die met zorg en liefde is samengesteld. Vandaag of morgen valt ons magazine bij velen van u op de mat. Wij begrijpen dat dit geen handig moment is maar het was niet meer mogelijk het magazine tegen te houden.

We geven nu een extra cadeaubon van 25 euro om online te besteden op onze webshop. Als u wilt bezorgen we de bestellingen in West-Friesland binnen 24 uur. Klanten die in het bezit zijn van een waarde-cheque kunnen deze ook na aangegeven datum op de cheque verzilveren in onze winkels.

Achter de schermen zijn we keihard aan het werk om onze site zo goed mogelijk te vullen. Lang niet onze gehele collectie staat nog online en misschien ziet niet alles er zo uit als u van ons gewend bent en van ons mag verwachten.

*SUPPORT YOUR LOCALS We Need you and We love you

Help elkaar en blijf gezond!💪
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide