Categorieën
Terug naar overzicht

Trots!!! Peaky Blinders collectie bij Schutz!

Trots!!! Peaky Blinders collectie bij Schutz!

Trots!!! Peaky Blinders collectie bij Schutz!

De historische dramaserie Peaky Blinders is hot. De bende uit Birmingham bepaalt na de eerste wereldoorlog het straatbeeld. Niet alleen qua activiteiten, maar ook qua stijl. De heren dragen kwaliteitskostuums met een krachtig karakter. Sterke, stoere, sexy suits die tegen een stootje kunnen. Met mooie overjassen, caps en sjaals. Een stijl die je dit seizoen kunt shoppen bij Schutz!

Trend vol testosteron
Wie kent het niet? De Netflix serie Peaky Blinders. Waarom de serie zo’n hit is? Omdat men in een tijd waarin beide seksen qua ambitie, werk, lifestyle en kledingkeuze steeds meer op elkaar gaan lijken, qua mode graag teruggrijpen op authentieke waarden. We halen de echte man weer terug in het straatbeeld. Met een ongelooflijk mooie collectie ruit-colberts, ruit- broeken, ruit-pakken, truien, jassen en schoenen die niet alleen trendy zijn, maar ook een flinke dosis testosteron vertegenwoordigen.

Kwaliteit met karakter
Hoewel de pakken nog steeds een sexy slanke belijning hebben, krijgen ze deze herfst meer karakter door de casual invloeden afkomstig uit Engeland en Amerika. Designers gaan terug naar de oorsprong en vertalen hun visie en vakmanschap naar klassieke kostuums met karakteristieke details. Mooie stoffen als tweed en wol zetten de toon en mannelijke kleuren als groen, blauw en bruin zijn de nieuwe trend. Kortom, de nieuwste herfstmode staat in het teken van de echte man. Dit weekend geven wij je graag een ‘sneak preview’ van onze Peaky Blinders collectie. Bij aankoop van een pak of colbert krijgt je een ‘Peaky Blinders’ pet cadeau.
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide