Categorieën
Terug naar overzicht

BREAKING NIEUWS!

BREAKING NIEUWS! De Mode Apotheek gaat verhuizen.

Volgend voorjaar verhuist De Mode Apotheek van het Kleine Noord 3-5 naar het pand van de Schutz Fashion Group op nummer 29. Na een doordachte verbouwing wordt de populaire modezaak geïntegreerd bij Schutz Mannenmode. Zo ontstaat er een uniek winkelconcept onder één dak met een weergaloos aantal topmerken voor mannen.

Spectaculaire verbouwing
Door het realiseren van een slimmere indeling en routing wordt het aantal vierkante meters winkeloppervlakte flink vergroot. Het dak gaat omhoog, het interieur en de vloer worden vernieuwd en de magazijnen worden naar boven verplaatst. Door deze aanpassing ontstaat er een fantastische ruimte waarin het complete aanbod topmerken de aandacht kan krijgen die het verdient. Denk aan Hugo Boss, Hugo, Van Gils, Tommy Hilfiger, Profuomo, Ted Baker, Le Canard, CC Collection Corneliani, Calvin Klein en Fortezza. Een ongelooflijke collectie die nog extra uitgebreid wordt met een aantal nog niet eerder in de regio verkochte trendy labels van wereldniveau. De verbouwing start na de kerst en neemt ongeveer zes weken in beslag, waarin we zoveel mogelijk open blijven.  

Van apotheek naar apotheek
De Mode Apotheek verhuist van de ene voormalig apotheek naar de andere . Vroeger waren er twee apotheken op het Kleine Noord. De Hertekop op nummer 3-5 en de Grote Gaper op 23-25-29. De cirkel is dus weer rond.

Een paar jaar geleden hebben wij het pand op Kleine Noord 29 aangekocht. Na een flinke verbouwing is het pand bij Schutz Mannenmode getrokken en is er een waar pakkenparadijs ontstaan. Het jaar daarna hebben we Indian Summer een totale make-over gegeven. En die updates smaken naar meer!

De reden voor deze spectaculaire verhuizing en verbouwing is eenvoudig. Zowel de panden van Schutz Mannenmode als het pand Kleine Noord 29 zijn aan elkaar gekoppeld en ons eigendom. Wij willen onze collecties graag in eigen panden presenteren. We hebben het pand op nummer 29 aangekocht vanuit de gedachte De Mode Apotheek op termijn hier naar toe te verhuizen met alle bijbehorende trendy topmerken als Michael Kors, Armani Jeans, de jassen van Save the Duck en de grootse Cavallaro Napoli collectie van Noord-Holland. Zo biedt de Schutz Fashion Group straks de overtreffende trap van full service fashion!

Wij houden u op de hoogte tijdens de verbouwing!

  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide