Categorieën

Full Fashion Formule

Al 166 jaar staat de naam Schutz voor mooie mode. Vanuit vijf prachtige panden op het Kleine Noord biedt het familiebedrijf een full fashion formule. Duizend vierkante meter mode met voor ieder wat wils. Van casual tot formal.

Zo vind je bij Schutz Mannenmode een sensationele sortering mannenmode en biedt 't Pakhuys by Schutz 2000 pakken op voorraad van topmerken als Boss, Hugo, Roy Robson, Van Gils, CC Corneliani, Benvenuto, en Le Canard. Van business suit tot maatwerk kostuum. Als bruidegom, getuige of gast wordt je als VIP ontvangen bij Schutz Wedding. De Mode Apotheek verleid mannen en vrouwen met Italiaanse lifestyle merken als Cavallaro Napoli, Peutery, Mason's, Emporio Armani en People of Shibuya. Indian Summer verrast je met de trendy casual wear van o.a. Armani Exchange, Superdry en Boss Orange. Kortom, 100% slagingskans gegarandeerd!

La Famiglia

Een eyecatcher in de waanzinnig mooie winkel van Schutz Mannenmode: ‘La Famiglia’. Een prachtig portret van een familiebedrijf waarin de passie voor pakken van generatie op generatie wordt overgedragen. Geïnspireerd door de filmklassieker ‘The Godfather’ meesterlijk in beeld gebracht door Ingeborg van der Enden en Selma Cool van De Scènemakers.

  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide