Categorie├źn

Schutz Fashion, de fashion winkel van Hoorn, West-Friesland en omgeving!

Hartelijk welkom bij Schutz Fashion. Al jaren een begrip in Hoorn en omgeving, op het gebied van stijlvolle herenmode. Gemaakt door de meest gerenommeerde fabrikanten. Kwaliteit is een absolute must bij Schutz Fashion.

Schutz Mannenmode is in 1853 opgericht door Godfried Pieter Schutz. Een echt familie bedrijf. In de jonge jaren was de winkel vooral gespecialiseerd in stoffen en manufacturen. Door de jaren heen ontwikkelde Schutz Mannenmode zich tot echte pakken specialist. Klanten komen vanuit alle windstreken van Nederland om zich een pak maar uiteraard ook een casual set aan te laten meten.

Al ruim 25 jaar geleden heeft Schutz Fashion ook een flinke uitbreiding gehad met het openen met twee casual winkels. Indian Summer en De Mode Apotheek. De collecties in deze winkels zijn verschillend en toespitst op de behoefte van de klanten. Klanten die tevreden naar huis gaan en graag terugkomen.


WEBSHOP

In 2015 is onze webshop online gegaan. U kunt eenvoudig en snel thuis herenmode bij Schutz Fashion kopen. Ook in de webshop willen we u graag diezelfde service bieden als in onze winkels, zodat ook u tevreden bent met u aankopen. Mocht u een vraag hebben bel gerust naar de 0229-215426 of mail even naar winkel@ schutzfashion.nl. Wij zullen ons best doen om u te helpen.


Ons assortiment

Schutz Fashion brengt een uitgebreide business lijn voor de moderne zakenman. Daarnaast is Schutz Fashion ook een specialist op het gebied van trouwkleding voor de man. En vergeet ons ruime aanbod aan casual vooral niet, met merken als: Hugo Boss, HUGO, Atelier Noterman, Lyle & Scott, Hilfiger, Emporio Armani, Cavallaro Napoli, Profuomo, Mac, Peuterey en Save The Duck.Ervaren medewerkers

Bij Schutz Fashion werken enkel en alleen 100% toegewijde mensen. Een heel hecht team met als doel u zo goed mogelijk te kleden. Namens het hele team willen we u uitnodigen in onze winkels of om de webshop te bezoeken.


Tot ziens in de winkel of in de webshop!

  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide