Categorieën

Algemene voorwaarden

Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

Kosten van aflevering

De verzendkosten zijn in Nederland gratis, indien de bestelling een bedrag bedraagt onder de 25 euro inclusief BTW.
De verzendkosten buiten Nederland zijn beschreven in het afrekenscherm.

Wijze van aflevering

Wat is de levertijd?
Artikelen die u op een werkdag besteld, worden ongeveer 2 à 5 werkdagen later thuisbezorgd.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?
De levering aan huis vindt plaats via TNT Post met 2 pogingen tot aflevering. Daarna kunt u binnen de bewaartermijn, die maximaal 2 weken duurt, uw pakket bij het TNT-servicepunt of -postkantoor ophalen. Bent u overdag niet thuis? Geen probleem. Geef ons bij de bestelling een ander afleveradres (bijvoorbeeld uw werkadres) en we sturen het daarnaar op.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?
De levering aan huis vindt plaats via TNT Post met 2 pogingen tot aflevering. Daarna kunt u binnen de bewaartermijn, die maximaal 2 weken duurt, uw pakket bij het TNT-servicepunt of -postkantoor ophalen.

Kan ik een pakket op een ander adres laten berzorgen?
U kunt het bestelde artikel op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen. Naast een factuuradres bieden wij de mogelijkheid om een apart ontvangstadres op te geven. Dit kan op uw kantoor zijn, bij de buren of bij degene die u wilt verrassen met een cadeau.

Kan ik een bestelling ophalen in een Schutz winkel?
Ja, dat is mogelijk.

Betalingswijze

U kunt bij ons via iDeal betalen. Binnnenkort kunt u ook via Eurocard/Mastercard betalen.

Levertermijnen en aflevering

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres.Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld) geldt een uiterste levertermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.

Zichttermijn en retournering

Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.
Bij retournering verzoeken wij u de producten zoveel mogelijk in de originele staat terug te laten bezorgen aan het verzendadres, inclusief eventuele toebehoren.
Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.

Privacy

Uw gegevens worden door ons opgeslagen in een persoonsregister.
Indien u onze website bezoekt, dan herkent onze webserver uw domeinnaam en emailadres. Naast deze gegevens bewaren wij ook de informatie die u op onze website heeft geraadpleegd. Ook als u op onze website zelf informatie heeft achtergelaten, bijvoorbeeld over door u bestelde producten, dan bewaren wij die, met als doel onze website te verbeteren en de inhoud van de pagina op uw gebruik af te kunnen stemmen.
Wij stellen uw persoonsgegevens niet beschikbaar aan ons gelieerde derde bedrijven voor marketingdoeleinden.
Wij gebruiken wel cookies. Deze dienen om onze dienstverlening aan u doelmatiger en geïndividualiseerd te maken.

  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide