Categorieën

Alberto

Alberto Lengte 36
Alberto herenbroek in een chino model. Deze Alberto chino heeft een blackwatch ruit in donkerblauw met bruin. Dit is een hippe moderne slank vallende chino met stretch. De Alberto chino heeft lengte 36 en valt goed op de maat. De chino is zelf wasbaar door smart wool check. De chino is gemaakt van 68% wol/ 30% polyester/ 2% elastan.
€ 119,95
Alberto Lengte 34
Alberto herenbroek in een chino model. Deze Alberto chino heeft een blackwatch ruit in donkerblauw met bruin. Dit is een hippe moderne slank vallende chino met stretch. De Alberto chino heeft lengte 34 en valt goed op de maat. De chino is zelf wasbaar door smart wool check. De chino is gemaakt van 68% wol/ 30% polyester/ 2% elastan.
€ 129,95
Alberto Ruit
Alberto chino. Lengte 36. Klein bruin pepita ruitje. Slim fit model. Broek is gemaakt van katoen stretch met een wol optiek.
€ 99,95
Alberto Ruit
Alberto chino. Lengte 34. Klein bruin pepita ruitje. Slim fit model. Broek is gemaakt van katoen stretch met een wol optiek.
€ 99,95
Alberto Ruit
Alberto chino. Lengte 32. Klein bruin pepita ruitje. Slim fit model. Broek is gemaakt van katoen stretch met een wol optiek.
€ 99,95
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide