Categorieën

ROY ROBSON

ROY ROBSON Regular fit
Blauw pak van Roy Robson. het pak heeft een birds-eye. Dit pak heeft een regular fit pasvorm. Het pak is mix-and-match. Dat wil dus zeggen dat het jasje in een andere maat kan worden gekocht als de broek. Het colbert heeft een een slank rever en is 2 knopen gesloten. ook de broek van Roy Robson heeft een regular fit model. Zowel het jasje als de broek kunnen apart worden gekocht. De knoopsgaten zijn met een cognac kleurig stiksel afgezet.
€ 479,00
ROY ROBSON Regular fit. ruit pak
Grijs ruit pak van Roy Robson met een mooie ruit. Dit pak heeft een regular fit pasvorm. Het pak is mix-and-match. Dat wil dus zeggen dat het jasje in een andere maat kan worden gekocht als de broek. Het colbert heeft een een slank rever en is 2 knopen gesloten. ook de broek van Roy Robson heeft een regular fit model. Zowel het jasje als de broek kunnen apart worden gekocht.
€ 469,00
ROY ROBSON Slim fit. ruit pak
Blauw ruit pak van Roy Robson. Dit pak heeft een slim fit pasvorm. Het pak is mix-and-match. Dat wil dus zeggen dat het jasje in een andere maat kan worden gekocht als de broek. Het colbert heeft een een slank rever en is 2 knopen gesloten. ook de broek van Roy Robson heeft een slim fit model. Zowel het jasje als de broek kunnen apart worden gekocht. Er is ook een gilet bij verkrijgbaar!
€ 459,00
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide