Categorieën

Het succes van Schutz in scene

Vanuit vijf prachtige panden aan het Kleine Noord in Hoorn brengt de Schutz Fashion Group 5 fashion formules. De Mode Apotheek, Indian Summer, Schutz Casual, Schutz Wedding en Schutz Mannenmode. Met 1000 vierkante meter mannenmode mag Schutz zich de grootste fashion retailer van Hoorn noemen.

Door de toevoeging van Kleine Noord 29 in 2015 realiseert Schutz Mannenmode een pakkenparadijs in Hoorn! Ondernemen is een kwestie van kansen zien en kansen creëren. Op het moment dat het oude pand van Peter Tromp Tweewielers te koop kwam, zagen wij direct de mogelijkheden van deze mooie ruimte. Een kans om onze droom waar te maken en ons nog meer te specialiseren op het gebied van business suits, maatpakken en trouwkostuums. Met een nog grotere maatwerkafdeling. Dat is immers het DNA van Schutz.

Wij bestaan al sinds 1853, vertelt Marie-France Schutz. Onze overgrootvader werkte als kleermaker al vanuit het pand Kleine Noord 17, waar nu Indian Summer gevestigd is. Onze ouder hebben het familiebedrijf opgebouwd en wij hebben de zaak weer van hem overgenomen. Het enorme aanbod, hoge kwaliteit, de unieke service en vooral de hechte familieband zijn onze kenmerken. Rosalie en ik werken voor de schermen en Jos van de Poll, de man van Rosalie, regelt alle administratieve zaken.


Wij leiden u graag rond! Marie-France, Rosalie en Jos

  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide