Voor 16:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

30 MAART! PME LEGEND EVENT!

Trouwpak?

Nieuw binnen!

Vind het mooiste pak
voor je trouwdag.

Met de grootste collectie trouwpakken van Noord-Holland zijn wij ‘the place to be’ voor elke bruidegom die binnenkort in het huwelijksbootje stapt.

Dress to impress

De mooiste topmerken vind je bij Schutz!

Schutz profuomo Home

Dit vinden onze klanten

Karin Minder
Lees verder
"Wat een fantastische kledingzaak. Drie weken geleden voor het eerst met mijn zoon Sean de zaak bezocht voor zijn trouwpak. Drie weken verder, Sean zijn vader, stiefvader, zwager en zijn twee neefjes ook geslaagd voor de bruiloft. En uiteindelijk ook zelf geslaagd door de fantastische begeleiding van Annelies. Dank je wel Annelies! 2 september loopt iedereen er tiptop bij.
Hendrik Dragt
Lees verder
"Je voelt je meteen welkom. Géén opdringerige verkopers. Maar echte adviseur (s) met verstand van zaken, die je van goed advies voorziet i.p.v. dat alles "mooi" staat. Kortom mijn vaste kledingwinkel"
Erik Deerenberg
Lees verder
"Kleren maken de man !! en Olaf en zijn team verstaan dit vak als geen ander. Grote keuze in merken en stijlen ook prachtig maatwerk. Heel klantvriendelijk en gastvrij rijd er graag wat verder voor."
Michael Slim
Lees verder
"Geweldige service en enorm veel geduld. Afspraak van 1 uur liep uit tot 2.5uur en het voelde echt niet gehaast. Aan iedereen aan te raden."

Onze winkel in Hoorn.

Vanuit vijf prachtige panden op het Kleine Noord biedt Schutz Fashion een full fashion formule. 100% slagingskans gegarandeerd!

23 & 24 maart

Hoorn modestad