Categorieën

Broeken

LaDress Geneva pantalon
Straight fit pantalon van La Dress. gemaakt van gemakkelijk te dragen en wassen cr?pe satijn zo kun je deze pantalon het hele jaar dragen. van kantoor naar een feestelijke gelegenheid. De nonchalante fit flatteert op manieren die je niet voor mogelijk houdt. 100% polyester - marineblauw
€ 169,95
LaDress Rio legging
Legging van La Dress. Dit model zit hoog in de taille en strak om de benen tot de enkels. Prachtig te dragen onder ??n van de tuniekjurkjes van La Dress. gemaakt 72% polyamide 28% elastaan. - blauw. LaDress kan het beste omschreven worden als vrouwelijk. een mix van elegantie. comfort en veelzijdigheid. Tijdloos en leeftijdloze stukken met een fenomenale pasvorm. Gemaakt van de meest high-end materialen. gesourced in de beste stoffenhuizen van Europa.
€ 89,95
LaDress Geneva
€ 169,95
LaDress Rio legging
Legging van La Dress. Dit model zit hoog in de taille en strak om de benen tot de enkels. Prachtig te dragen onder ??n van de tuniekjurkjes van La Dress. gemaakt 72% polyamide 28% elastaan. - zwart. LaDress kan het beste omschreven worden als vrouwelijk. een mix van elegantie. comfort en veelzijdigheid. Tijdloos en leeftijdloze stukken met een fenomenale pasvorm. Gemaakt van de meest high-end materialen. gesourced in de beste stoffenhuizen van Europa.
€ 89,95
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide