Categorieën

BOSS GREEN

BOSS GREEN sportief vest met opstaande kraag
€ 169,95 voor € 125,00
BOSS GREEN Big sizes
Mooie blauwe lange mouw polo van HUGO BOSS ATHLEISURE. Deze polo komt uit de exclusieve BIG&TALL collectie van HUGO BOSS. Speciaal voor u ingekocht. De polo bestaat uit 100% katoen. De polo valt een maat groter uit en is dan nog royaal. Perfect dus voor grote maten!
€ 109,95 voor € 79,00
BOSS GREEN Big sizes
Grijze lange mouw polo van HUGO BOSS ATHLEISURE. De polo komt uit de exclusieve BIG&TALL collectie van HUGO BOSS. De polo valt een maat groter uit. En zit dan nog royaal. De polo is gemaakt van 100% katoen. Op de borst staat ton-sur-ton BOSS. hugo boss geborduurd.
€ 109,95 voor € 79,00
BOSS GREEN Big sizes
Zwarte lange mouw polo van HUGO BOSS ATHLEISURE. De polo komt uit de exclusieve BIG&TALL collectie van Hugo Boss. De polo valt een maat groter uit en is dan nog royaal. Top dus voor grote maten! De polo is gemaakt van 100% gemercericeerd katoen. Dat wil zeggen dat het heerlijk draagt. en heel goed vocht opneemt.
€ 109,95 voor € 79,00
BOSS GREEN Big sizes
Donker blauwe ronde hals trui van HUGO BOSS ATHLEISURE. De trui komt uit de exclusieve BIG&TALL collectie van HUGO BOSS. de trui valt een maat groter uit en is dan nog royaal. Perfect voor grotere maten. De trui heeft een witte rand rond de kraag en aan de onderzijde en aan de mouw. De trui heeft op de borstzijde het HUGO BOSS logo. De trui bestaat ui 86% katoen en 16% polyester.
€ 129,95 voor € 95,00
BOSS GREEN sportief vest met opstaande kraag
€ 169,95 voor € 125,00
BOSS GREEN Big sizes
Deze wijnrode polo van HUGO BOSS. athleisure. is van de BIG&TALL collectie. de polo valt een maat groter. en is dan nog royaal! De polo heeft een wit BOSS. Hugo Boss logo op de borst gedrukt. Leuke kraag en mouw verwerking. De polo is van 100% katoen gemaakt.
€ 109,90 voor € 79,00
BOSS GREEN Big sizes
Deze blauwe polo van HUGO BOSS. athleisure collectie. is van de exclusieve BIG&TALL collectie. We hebben deze exclusief voor u ingekocht. De polo is van 100% katoen en heeft een leuke kraag verwerking. Langs de knopenlijst staat diverse keren HUGO BOSS.
€ 119,95 voor € 89,00
BOSS GREEN Big sizes
Deze zwarte polo van HUGO BOSS. athleisure. is van de exclusieve BIG&TALL collectie. Deze hebben we special ingekocht. De polo is van 100% katoen gemaakt en heeft een leuke kraag verwerking. De polo valt een maat groter uit en is dan nog royaal.
€ 109,95 voor € 79,00
BOSS GREEN Big sizes
Dit zwarte t-shirt komt uit de speciale BIG&TALL collectie van HUGO BOSS. Wij hebben deze exclusieve collectie special ingekocht. Het zwarte t-shirt heeft een grote opdruk met BOSS en daaronder HUGO BOSS gedrukt. Het t-shirt is van 100% katoen gemaakt. LET OP: Het t-shirt valt een maat groter uit! En is dan nog royaal!
€ 69,95 voor € 49,00
BOSS GREEN Big sizes
Hugo Boss polo van de BIG&TALL collectie. Exclusief ingekocht. De polo valt een maat groter uit en is dan nog royaal. De HUGO BOSS polo is gemaakt van 100% katoen. De polo heeft een leuke kraagverwerking en op de borst staat BOSS. hugo boss geborduurd.
€ 89,95 voor € 65,00
  • Altijd gratis verzending
  • Style advies op maat
  • Veilig en snel betalen
Divide